Siloconcert Simpelweg

0239774_Eric_VloeimansTuur_Florizoone_credit_Jos_Knaepen_edt.jpg
Siloconcert met trompettist Eric Vloeimans en accordeonist Tuur Florizoone - Jos Knaepen

BRUMMEN – Op zaterdag 8 oktober geven trompettist Eric Vloeimans en accordeonist Tuur Florizoone een concert in een voormalige mestsilo in het buitengebied van Brummen. Eric Vloeimans komt net terug van een tournee door de Verenigde Staten en Canada en Tuur Florizoone komt vanuit België naar de mestsilo. “We spelen zoals we zijn en we voelen ter plekke wat goed is. Ik houd ervan het publiek te verrassen”, vertelt Eric.
De bezoekers aan het concert in Brummen kijken vanaf een plateau om de silo naar wat zich in de betonnen bak afspeelt. De betonnen ronding van de silo beïnvloedt de klank en het ritme. Galm en echo spelen mee in de opgeroepen klanken. Muzikanten spelen daarop in. Voor bezoekers die slecht ter been zijn, kunnen er in overleg barkrukken geregeld worden.
Het concert gaat alleen door als het voldoende goed weer is. Aanvang is om 15.00 uur en bij genoeg belangstelling ook om 17.00 uur. Opgeven kan uitsluitend via mail kunst@corrievandevendel.nl op volgorde van binnenkomst. De kosten bedragen 15 euro. De silo is te vinden aan de Weg naar het Ganzen Ei 7/9. De Siloconcerten worden georganiseerd door Corrie van de Vendel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.