Ruimte gezocht voor ontmoetingsochtenden NAH

EERBEEK – Tamara Neeft is op zoek naar een ruimte in Eerbeek waar zij ontmoetingsochtenden voor mensen met NAH kan organiseren. Ze zoekt een prikkelarme ruimte, die eens per maand op woensdagmorgen beschikbaar is.

Vijf jaar geleden begin Tamara met ontmoetingsmomenten voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Ze richtte een maandelijkse activiteit op in Apeldoorn, die altijd goed wordt bezocht. Net voor corona heeft ze, samen met Annette, ook in Eerbeek zo’n ontmoeting opgezet. Ze vonden een plekje in de bibliotheek, maar helaas blijkt deze ruimte niet geschikt. Hij is niet geheel prikkelarm en dat maakt het voor sommige bezoekers niet prettig om te komen. “Bibliotheek Eerbeek is ontzettend behulpzaam en denkt mee in mogelijkheden, maar vooralsnog kost de huidige situatie voor alle betrokkenen veel energie”, vertelt Tamara. De hulp die ze van de gemeente Brummen krijgt, valt helaas tegen. “We hebben er inmiddels al 2 jaar contact over, maar de gemeente geeft aan dat er geen budget vrijgemaakt kan worden. Dit verbaast ons toch enigszins, aangezien er voor mooie bewonersinitiatieven vrijwel altijd een bedrag wordt vrijgemaakt. De maatschappelijke meerwaarde van lotgenotencontact is enorm. Zelfs werkgevers, verzekeraars, zorgprofessionals en gemeenten hebben er baat bij.”
Daarom doet Tamara nu gewoon spontaan een oproep. “Wie weet of heeft een mogelijk geschikte ruimte in Eerbeek waar 5 tot circa 18 mensen gezellig kunnen samenkomen? Het gaat om eens per maand op een woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.”
Omdat de bezoekers mensen zijn met een (Niet) Aangeboren Hersenletsel, is het van belang dat de ruimte rust biedt en uitstraalt. Wie een ruimte heeft of weet, kan contact opnemen met Tamara Neeft, tel. 06-33810992 of tammie1981@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.