Rondleidingen op Herenboerderij

0242281_Raapstelen_oogsten_Herenboerderij_De_Groote_Modderkolk.jpg
Raapstelen oogsten op de Groote Modderkolk

LOENEN – Herenboerderij de Groote Modderkolk verzorgt op zaterdagen 5 en 19 november rondleidingen over het terrein in Loenen. Deelnemers krijgen alle informatie over de coöperatie, waar inmiddels zo’n tweehonderd huishoudens aan meedoen. Samen met een boer produceren zij groente, periodiek ook vlees en, als de boomgaard wat groter is, fruit. Zij halen elke week een tas met seizoensgroente op. Zo zijn er nu nog steeds wat raapsteeltjes, sla, snijbiet en courgettes, maar het seizoen van kolen en pompoenen is ook begonnen. De rondleidingen beginnen om 10.00 uur. Aanmelden kan via grootemodderkolk.herenboeren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.