Presentatie van Emma Slade in Loenen

LOENEN – Zaterdag 8 oktober geeft Emma Slade om 19.00 uur een presentatie op het Maitreya Instituut in Loenen. Emma is schrijfster van het boek ‘Bevrijd, van bankier in Hongkong tot boeddhistische non in Bhutan’. Het boek is autobiografisch.

Emma Slade (1966) was een succesvolle financieel analist bij een internationale bank toen ze tijdens een zakenreis naar Jakarta werd gegijzeld. In eerste instantie dacht ze dat ze van geluk mocht spreken omdat ze ongedeerd was gebleven. Maar in de weken en maanden daarna werd het effect van deze traumatische gebeurtenis merkbaar, terwijl intussen de financiële markten instortten. Toen Emma besefte dat haar kijk op het leven ingrijpend was veranderd, sloeg ze een nieuwe weg in. Ze ontdekte de helende kracht van yoga en opende haar ogen voor een manier van leven met meer ruimte voor zachtheid en bezinning.Bevrijd is een waargebeurd en inspirerend verhaal dat begint met het jachtige leven in de financiële sector en via allerlei omzwervingen uitkomt in de serene rust van het Himalayagebergte in Bhutan.
De royalty’s voor dit boek doneert Emma volledig aan Opening Your Heart to Bhutan. Deze organisatie helpt kinderen in Bhutan met schoolspullen en schoenen en richt zich in het bijzonder op benodigdheden voor gehandicapte kinderen. Uitgeverij Maitreya doneert 1 euro per boek aan deze organisatie buiten de normale royalty’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.