Popconcert in de Dorpskerk

0240914_Spankeren_Dorpskerk.JPG
.

SPANKEREN – Zaterdag 22 oktober geeft de Dierense band Move Your Mind een optreden in de Dorpskerk in Spankeren. De band treedt regelmatig op in de regio, onlangs nog op het Carolinafestival in Dieren. De band verzorgt optredens met rock, blues, soul en Nederpop-covers.
Aanvang van het concert in Spankeren is 20.30 uur, de kerk is open vanaf 20.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te koop via info@stichtingdorpskerkspankeren.nl of tel. 06-11090632. Dit concert is voor donateurs en sponsoren van de Stichting Dorpskerk Spankeren gratis te bezoeken. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Ook is het mogelijk tegen kostprijs een licht alcoholisch drankje of fris te bestellen aan de bar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.