Podium 3D in Rozendaal

0238417_Podium_3D.jpg
Podium 3D

ROZENDAAL – Drie kunstenaars brengen zondag 23 oktober om 16.00 uur Podium 3D in de Serre van Rozendaal. Ze bundelen de drie dimensies muziek, kunst en poëzie in een gezamenlijk programma. Er zijn acht thema’s, elk bestaand uit een schilderij, muziekstuk en een gedicht.
Beelden kunstenaar Miriam van der Linden uit Dieren verbeeldt het onbenoembare in haar schilderijen en papierkunst. Ze is voortdurend op zoek naar de essentie en achtergrond van wat ze ziet en beleeft. Dichter Lammert Hoeve uit Rozendaal vertaalt zijn belevenissen en waarnemingen in gedichten. Zijn gedichten zijn humorvol en hebben doorgaans een dubbele lading. Gitarist Jacqueline Snel uit Gaanderen studeerde klassiek gitaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en zingt luisterliedjes. In haar optredens wisselt ze de liedjes af met gitaarsolo’s.
Kaarten kosten 15 euro aan de deur of 14 euro via info@snelopgitaar.nl of tel. 06-22488503. een consumptie achteraf is inbegrepen.

www.snelopgitaar.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.