Piraten-ninjafilm in Doesburg

0239831_Film2.jpg
.

DOESBURG – Op zaterdag 8 oktober om 14.00 uur en zondag 9 oktober om 11.00 uur is het weer filmfeest voor de kinderen vanaf 6 jaar in Filmhuis Doesburg. Met popcorn en limonade in de pauze. Dit keer wordt de film ‘De Piraten van Hiernaast: de Ninja’s van de Overkant’ vertoond. Een kaartje kost 4 euro en reserveren kan op filmhuis-doesburg.nl.

Het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Inmiddels zijn de buurtbewoners gewend aan de De Piraten en ook zij voelen zich helemaal thuis in Zandwijk. Helaas bekoelt de sfeer als er een nieuwe groep in de straat komt wonen: ninja’s. Piraten en ninja’s zijn gezworen vijanden. Terwijl Piratenkapitein Hector Donderbus uit alle macht probeert om van zijn nieuwe buren af te komen, worden zijn zoon Billy en ninjadochter Yuka juist vrienden. Hun verboden vriendschap maakt de film spannend. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.