Orde van Weefsters bestaat 75 jaar

VELP – De Orde van Weefsters bestaat al 75 jaar. Al die tijd houden de deelnemende vrouwen zich bezig met ‘de draad van het leven in eigen hand houden’. Na hun inwijding in een loge werken zij als zoekende vrouwen verder aan hun innerlijke groei en zoeken zij naar verdieping en zingeving. “Door in vrijheid te zoeken naar antwoorden op hun levensvragen en zich te laten inspireren door het werken met symbolen, vinden zij een manier om bewust in het leven te staan”, luidt de uitleg. De Weefsters gebruiken symbolen en rituelen om diepere lagen in zichzelf te ontdekken. Door in verscheidenheid te luisteren naar en te praten met elkaar leren zij zichzelf en de ander beter kennen.
Ingewijd in de symboliek van het spinnen, weven en ontwerpen komen Weefsters wekelijks bijeen in plaatselijke loges. Om over diverse thema’s van gedachten te wisselen, om ceremonies te beleven en om met respect en zonder oordeel anderen te ontmoeten. Loge Panta Rhei in Velp houdt donderdag 13 oktober een informatieve bijeenkomst voor belangstellende vrouwen. Zij zijn vanaf 13.00 uur welkom in het logegebouw aan de Arnhemsestraatweg 360 in Velp. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via pantarhei@ordevanweefsters.nl.

www.ordevanweefsters.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.