Open Podium in Rozendaal

0240242_muziek__microfoon__zingen.jpg
.

ROZENDAAL – Enthousiaste amateur- en (semi)professionele musici laten zondag 16 oktober van zich horen tijdens het Open Podium in de kerk van Rozendaal. Er is een mooi afwisselend programma samengesteld met zowel solozang als duet en kleinkoor en instrumentale muziek van viool, cello, harp, dwarsfluit, piano en orgel. Er klinkt muziek van klassieke componisten als Haydn, Mendelssohn, Beethoven en Scarlatti, maar ook eigentijdse als Gorecki en Stephen Paulus. Het Ave Maria zal gezongen worden, maar ook Nederlandse liederen, waarvan sommige eigen composities.
Het Open Podium begint om 15.00 uur. De toegang is vrij. Na afloop is er een hapje en drankje en gelegenheid om met de musici na te praten. Het Open Podium wordt georganiseerd door de werkgroep Kunst in de Kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.