Open dag bij de Midwinterhoorngroep

0240496_Midwinterhoorngroep_Doesburg.jpg
.

DOESBURG – Op zaterdagmorgen 15 oktober houdt de Midwinterhoorngroep Doesburg van 10.00 tot 12.00 uur open huis. Belangstellenden kunnen dan kennismaken met de gebruiken van de midwinterhoorn, het blazen en hoe dit geleerd kan worden. Ook vertellen de blazers hoe mensen zelf een hoorn kunnen maken.
De groep wil graag nieuwe leden opleiden in deze bijzondere hobby. Het blazen in het openbaar gebeurt slechts een korte periode in het jaar, namelijk van 27 november tot 6 januari, de adventsperiode. De groep is bekend van het blazen in het Openluchtmuseum in de kerstvakantie en van diverse evenementen, zoals de midwinterwandeling. De voorbereidende activiteiten starten elk jaar in oktober.
Het open huis vindt plaats in het gebouw van de muziekvereniging De Harmonie aan de Burg. Nahuyssingel te Doesburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.