Op stap met De Zonnebloem Loenen

0238735_Activiteiten_Zonnebloem.jpg
.

LOENEN – De gasten van de Zonnebloem afdeling Loenen genoten onlangs van twee activiteiten. Eerst was er een prachtige rondrit; de heiderit. Vrijwilligers en chauffeurs vertrokken om 13.00 uur met de gasten vanaf het Dorpscentrum De Brink. Allereerst werd er genoten van een gezamenlijke lunch, die bestond uit een pannenkoek. Daarna werd de rit voortgezet en volgde een prachtige tocht over de Posbank. Op het hoogste punt werd nog even uitgestapt en kon er genoten worden van het prachtige uitzicht.
Enige dagen later was er een rolstoelwandeling. Er werd een bezoek gebracht aan de de Veteranenbegraafplaats bij het Ereveld aan de Groenendaalseweg. De groep werd bij de poort al opgewacht door de gastheer. Vervolgens gingen ze naar het mooie Educatiecentrum waar de gastheer koffie en thee met cake aanbood. De gasten kregen een interessante uitleg over de plaatsen over de hele wereld waar onze landgenoten ingezet werden. Er werd ook nog een korte film vertoond. Vervolgens werd de middag afsloten met een wandeling over deze prachtige begraafplaats in Loenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.