Op Safari langs alle sportverenigingen in Dieren

0239348_Sportsafari.jpeg
Kinderen proberen sporten uit tijdens Sportsafari

DIEREN – Basisschoolkinderen in Dieren maakten woensdagmiddag 21 september kennis met acht verschillende sporten en verenigingen. Het motto van de sportverenigingen was: kom kijken en doe mee. Juist door alle sportverenigingen op hetzelfde moment te presenteren, konden kinderen ervaren welke sport het best bij ze past.

Atletiekvereniging AV Gelre en hockeyvereniging MHC Dieren stelden hun veld ter beschikking voor de SportSafari. De kinderen konden daar niet alleen kennismaken met hockey en atletiek, maar ook met voetbal, hockey, tennis, volleybal, honkbal en zelfverdediging. De onderlinge samenwerking tussen de verenigingen werd door de bezoekers erg gewaardeerd.
“Mijn zoontje weet nog niet precies welke sport hij wil doen nadat hij klaar is met zwemles. Ontzettend leuk om dan op één plek alle sporten uit te proberen. Van tennis tot hockey, atletiek of zelfverdediging, het is een heuse proeftuin aan activiteiten”, aldus een van de ouders. Met een grote glimlach op zijn gezicht komt haar zoontje haar tegemoet. “Mam, ik vind alles leuk, kan ik niet elke sport doen?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.