Ontmoetingslunch in Dorpshuis Rheden

0240592_Ontmoetingslunch.jpg
.

RHEDEN – In het kader van de landelijke ‘Week tegen eenzaamheid’ hield het Dorpshuis in Rheden samen met Incluzio op donderdag 6 oktober een Ontmoetingslunch. Voor mensen die weinig contact hebben, maar daar wel behoefte aan hebben, kan samen eten heel gezellig zijn. De organisatie hoopte dat veel mensen over de drempel zouden stappen. Dat bleek het geval, want het maximale aantal van veertig deelnemers werd zelfs overschreden. De voorzitter van het dorpshuisbestuur heette alle gasten welkom en liet tevens weten dat iedereen ook welkom is tijdens de wekelijkse open inloopmiddagen, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor een spelletje, kopje koffie of een praatje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.