OERRR op pad met de Nachtwachter

0239815_NMRG3442_edt.jpg
Op pad met de Nachtwachter - Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zaterdag 8 en/of 15 oktober kunnen kinderen vanaf 8 jaar met de Nachtwachter mee door Nationaal Park Veluwezoom om samen de geheimen van de nacht te ontdekken. Stukje bij beetje worden de dagmensen ingewijd in de geheimen van de nacht. Daarbij hoort ook enige kennis van het nachtjargon dat de Nachtwachter gebruikt, zoals het begrip Sluier van stilte en de woorden Krekelstem en Nachtconcert. Na de tocht levert de Nachtwachter de deelnemers weer bij het startpunt af en gaat vervolgens zelf terug naar het westen, de nacht in. De deelnemers blijven achter met een bijzondere natuurervaring een unieke medaillon om hun nek.
De kosten voor deelname bedragen 5,95 euro voor leden. Kinderen en volwassenen die geen lid zijn betalen 8,50 euro. Dit is een kinderactiviteit, er mag maximaal begeleider per kind mee. Ouders/begeleiders en kinderen betalen allebei een kaartje. Aanmelden kan op natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom. De wandeling begint om 19.30 uur bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden en duurt twee uur. Zaklampen zijn tijdens de tocht uit den boze. Deze activiteit is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, vanwege de in het donker te belopen, oneffen paden.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.