Nieuwe trainingstenues voor Sportclub Brummen JO15-1

0240299_Brummen_nieuwe_tenues_edt.jpg
Nieuwe trainingstenues voor Sportclub Brummen JO15-1

BRUMMEN – Dinsdag 4 oktober speelde de JO15-1 in Brummen de eerste wedstrijd in het nieuwe gesponsorde inlooptenue. Namens de bedrijven Oost Metaalwaren B.V. en Outlet Brummen ontvingen de teamgenoten, voorafgaand aan hun wedstrijd tegen CSV JO15-1, de nieuwe tenues.

Vader Mark van Zijtveld van Outlet Brummen en vader Ronnie Oost van Oost Metaalwaren B.V. hebben de handen ineengeslagen om voor de JO15-1 nieuwe tenues te sponsoren. Ze wilden het shirt in dezelfde lijn laten aansluiten bij de huidige teamkleding en hebben daarvoor contact gezocht met Paul Busser, voorzitter van Sportclub Brummen. De nieuwe tenues zijn voorzien van rugnummer en kunnen worden gebruikt bij de wedstrijden tijdens het warmlopen en wanneer er door beide teams, zoals deze avond tegen CSV het geval was, in dezelfde kleuren wordt gevoetbald.
De jongens in de JO15-1 spelen allemaal voor het eerste jaar in die leeftijdsklasse en spelen het komende seizoen in de hoofdklasse onder leiding van trainer Luuk Borgonjen. Dinsdagavond namen ze het op tegen de JO15-1 van CSV uit Apeldoorn die in de 6e Divisie speelt. De spannende wedstrijd eindigde met een eindstand van 2 – 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.