Nieuwe Rhedenaren gezocht

0241723_Sakya_Instagram_Nieuwe_Rhedenaren.jpg
.

GEM. RHEDEN – In het jubileumjaar 2023 post de gemeente Rheden op het gemeentelijke en erfgoedaccount op Facebook, Instagram en Twitter elke week een portretje van een ‘nieuwe Rhedenaar’. Dat is iemand die niet geboren en getogen is in de gemeente, maar er later naar toe verhuisde. De portretjes bestaan uit een foto met een kort tekstje.
Journalist Marjon Weijzen zoekt mensen uit alle zeven dorpen om te portretteren en moedigt vooral jongeren aan om zich aan te melden. Aanmelden kan door te mailen naar: marjon@weijzen.nl of te bellen met 06-27061942.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.