Nieuwe leden welkom bij Studiekring 2 in Dieren

0241151_studie.jpg
.

DIEREN – Studiekring 2 in Dieren bestaat 25 jaar. De groep bestaat uit maximaal vijftien 55-plussers die regelmatig met elkaar van gedachten wisselen en kennis delen over uiteenlopende onderwerpen. Meestal wordt het eerste uur van een bijeenkomst besteed aan het uitwisselen van ervaringen in de laatste week. In het tweede uur wordt een gepland onderwerp besproken.
De leden kunnen zelf de meest uiteenlopende onderwerpen aandragen. Zo kan het gaan over reizen, architectuur en erfgoed, hobby’s, literatuur, geschiedenis, of actuele onderwerpen. Hoe groter de verscheidenheid, hoe interessanter voor de toehoorder. Het lid dat de voordracht houdt, verzamelt gerichte informatie over een onderwerp, presenteert het en toetst zijn of haar mening aan die van de anderen. Soms wordt er een gastspreker uitgenodigd of worden excursies rondom een thema georganiseerd.
Op dit moment heeft de studiekring 12 leden. Er is dus plaats voor nieuwe leden. “Bent u iemand die openstaat voor nieuwe contacten, die trouw wil deelnemen aan de bespreking van de gekozen onderwerpen en één tot twee keer per jaar een onderwerp wil presenteren? Dan biedt de studiekring u die mogelijkheid”, luidt de oproep. “Deelname is een aanvulling op uw kennis en inzichten en biedt bovenal ontspanning en gezelligheid.”
Studiekring 2 komt van oktober tot en met april wekelijks bijeen op de vrijdagochtend, van 9.30 tot 12.00 uur in de Oase in Dieren. Contactpersoon is Henk van Manen, tel. 0313-414503. Studiekring 2 valt onder het landelijk Platform Studiekringen 50plus. Van oktober t/m april komen de leden eens per week bijeen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.