Nieuwe cursus Lift je Leven bij Onze Droom

BRUMMEN – Bij Ontmoeting Onze Droom in Brummen gaat op komende week opnieuw de cursus Lift je Leven van start. Marita Klein start op woensdag 26 oktober om 19.30 uur met een groep en Carry Nijland en Sonja Leemkuil op de vrijdagmorgen om 9.30 uur.

Financiën, positief en gezond blijven in een onrustige wereld, energieverbruik verminderen, goed bezig zijn met de natuur – het zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen in de twaalf bijeenkomsten van Lift je Leven. ‘Goed bezig voor jezelf, goed met geld, goed met groen en goed in je vel’ vormt het uitgangspunt. Er wordt gewerkt met een werkboek als basis, met inspiratie en opdrachten, van dr. Janine Schreurs.
Deelnemers stellen aan het begin van het programma een te behalen doel vast. In de twaalf bijeenkomsten zetten zij elke week een stapje om het doel te bereiken. Het samen bespreken en elkaar tips en complimenten geven helpen ‘je leven een lift te geven’.

De cursus wordt op woensdagavond om 19.30 uur gehouden op een nog nader te bepalen locatie. Op vrijdagochtend om 9.30 uur zijn de bijeenkomsten bij Ontmoeting Onze Droom aan de Egelantier 11a in Brummen. Het programma kan gratis worden aangeboden door een subsidie van de gemeente Brummen aan Stichting Onze Droom en de vrijwillige inzet van de opgeleide Carry, Sonja en Marita. Alleen voor de koffie of thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Wie mee wil doen, kan voor opgave of meer informatie bellen, appen of mailen met Sonja Leemkuil via 06-10658315 of st.onzedroom@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.