Nieuwe clubkampioenen IJsselruiters

0239086_clubkampioen_2022_edt.jpg
.

BRUMMEN – Op zaterdag 17 september hebben de leden van rv&pc de IJsselruiters gestreden voor de titel ‘clubkampioen 2022’. 35 dressuurcombinaties reden een proef die werd beoordeeld door een onafhankelijke jury. Bij de pony’s ging de titel naar Felyne Boschloo met Munbus Kyan en bij de paarden ging de won Stephanie Man in ’t Veld met Beau Geste.
Daarna werd er gezamenlijk een springparcours opgebouwd en na het parcours verkennen sprongen alle ruiters twee keer het parcours. Hier werden fouten en tijd geregistreerd. Bij de pony’s werd Anouk Hammers met Annabel van de Stompslag clubkampioen. Bij de paarden werd het een spannende strijd maar uiteindelijk ging de titel naar Anne-marie Reulink met H’laila special z.
Aan het eind van de dag werd er door het secretariaat gerekend en door middel van plaatsingspunten werden de allround kampioenen bepaald. Bij de pony’s ging de titel naar Felyne Boschloo en bij de paarden mag Stephanie Man in ’t Veld zich een jaar lang clubkampioen noemen. Alle kampioenen kregen een mooie beker met bijbehorende prijzen uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.