Nieuwe activiteiten bij Onze Droom

0240942_Brummen_plaatsnaambord.JPG
.

BRUMMEN – Onze Droom in Brummen is twee keer per maand op zondagmiddag geopend. De eerste zondag van de maand om spelletjes te doen en de derde zondag om samen een groepsgesprek te houden.
Iedere eerste zondagmiddag van de maand kan iedereen tussen 14.00 tot 16.00 uur spelletjes doen, zoals rummicub, kaarten, sjoelen, mens-erger-je-niet en nog veel meer. Een enkele keer wordt er ook een bingo gehouden. Iedere derde zondagmiddag van de maand, ook van 14.00 tot 16.00 uur, is er een groepsgesprek. In oktober is het onderwerp ‘familie’. In november wordt er uitgewisseld over ‘kinderen’ en in december over ‘feestdagen’.
De ontmoeting, die in de Meidoornlaan op dinsdagochtend plaatsvond, is verplaatst naar de maandagochtend. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom voor een gezellig samenzijn. Om 12.30 kan er samen warm worden gegeten. Soep, een hoofdgerecht en een toetje. Opgeven voor de maaltijd kan via tel. 06-10658315 of st.onzedroom@gmail.com. Alle inwoners van de gemeente Brummen zijn welkom. Onze Droom is gevestigd aan de Egelantier 11a in Brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.