Mooie boeken en CD’s in Martinikerk

0241334_Boekenmarkt_Martinikerk_Doesburg_HD.JPG
Boekenmarkt in de Martinikerk in Doesburg - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Zaterdag 16 oktober vond er een boekenbeurs plaats in de Martinikerk in Doesburg. De winkel van de kerk was de organisator en had voor een grote keur aan boeken gezorgd. Van vrij nieuwe werken tot bijna antieke, van alles was er te vinden. Ook veel CD’s met diverse muziek gingen voor een klein prijsje weg.
Ondanks de regen hadden toch nog behoorlijk wat mensen de weg gevonden naar de kerk. Daar was het lekker droog en kon men heerlijk snuffelen tussen de mooie boeken. In het kerkcafé stonden een kopje koffie of thee, of nog heerlijker een kop soep, klaar. Na een pauze met wat lekkers konden de bezoekers er weer tegenaan. De opbrengst van de markt komt ten goede aan het onderhoud van de Martinikerk.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.