Mevrouw Jansen viert 100ste verjaardag

0239998_100_jaar.jpg
Mevrouw Jansen viert 100ste verjaardag - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Vrijdag 30 september was het feest in St. Elisabeth in Doesburg. Mevrouw Jansen-Abbink vierde haar 100e verjaardag. Haar kinderen en kleinkinderen waren bij haar om deze mijlpaal te vieren. De jarige kreeg een brief van de Koning met felicitaties en natuurlijk kwam ook burgemeester Loes van der Meijs van de gemeente Doesburg op bezoek. Mevrouw Jansen was zeer verrast dat de burgemeester bij haar kwam met felicitaties.
De 100-jarige heeft in de gemeente Bronckhorst gewoond, maar is sinds drie jaar inwoner van Doesburg. Ze woont in het St. Elisabeth, waar ze het goed naar haar zin heeft. Voor de kinderen, kleinkinderen en de burgemeester was er een heerlijk gebakje om dit heugelijk feit te vieren.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.