Mazzelprijsjes bij De Mazzelschuur

0242499_Rommelmarkt1.jpg
.

LOENEN – Op zaterdag 5 november gaan de vrijwilligers die betrokken zijn bij de kringloopschuur van de Protestantse Kerk Loenen weer aan de slag in het magazijn aan de Voorsterweg 56. De schuur kreeg de passende naam De Mazzelschuur, want ieder kan hier voor een mazzelprijsje leuke spullen aanschaffen. De kerstspullen zijn weer tevoorschijn gehaald en uitvoerig te bekijken. Iedereen is tussen 10.00 en 12.00 uur welkom bij de kringloopschuur om gezellig te snuffelen, te kopen of (nette) artikelen te brengen die men over heeft. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Protestantse Kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.