Mantelzorgcafé Intermezzo

0239095_Mantelzorg.jpg
.

DIEREN – Op dinsdag 11 oktober is het Mantelzorgcafé bij Intermezzo in Dieren. Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Wat kan helpen om zo lang als mogelijk veilig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen?’ Zlimthuis uit Doetinchem komt vertellen over alle praktische mogelijkheden die er zijn om het thuiswonen zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Met advies en aanpassingen in de woning is er heel veel mogelijk. Zlimthuis kan helpen met hele kleine praktische zaken tot aan slimme oplossingen om dingen te automatiseren. Tijdens de presentatie is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen of te praten over eigen ervaringen. Aan het bezoeken van het mantelzorgcafé zijn geen kosten verbonden. Het mantelzorgcafé begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Aanmelden kan door te mailen naar info@mvtrheden.nl of te bellen met 026-3707070 op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur. Is er opvang thuis of vervoer nodig dan kan dit bij aanmelding worden overlegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.