Live muziek in Buurthuis Leuvenheim

0240456_Buurthuis_3_1_edt.jpg
.

LEUVENHEIM – Op zaterdag 15 oktober laten vijf regionale artiesten van zich horen op het Open Podium in Buurthuis Leuvenheim. De singer-songwriters Jonesy Sings en Gabriëlle Lo spelen hun eigen liedjes, onder begeleiding van gitaar en piano. Ook het akoestische poptrio Moments to Listen zal eigen werk laten horen. Liefhebbers van steviger werk komen ook aan hun trekken, met maar liefst twee rock-coverbands: Craton Scale en Wayward Choice. Zij spelen nummers van onder meer U2, De Dijk, Cream en Red Hot Chili Peppers. De zaal is open om 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur en entree is gratis. Een contante bijdrage aan de fooienpot wordt zeer op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.