Lezing zwarte gaten

0240481_zwart_gat_foto_Wikimedia_Commons.jpg
.

DOESBURG – Na de waarneming van zwaartekrachtgolven en de dood van Stephen Hawking, is de focus van de astronomie gericht op de zwaarste objecten in het heelal: zwarte gaten. In zijn lezing vertelt astronoom en fysicus Henk Geuverink op woensdag 19 oktober om 20.00 uur over die zwarte gaten en de opbouw van het heelal, sterrenstelsels, sterren, planeten en manen. Daarnaast heeft Geuverink altijd wel een paar ‘amazing facts’ paraat, verbazingwekkende feiten uit natuur- en sterrenkunde. De lezing wordt gehouden bij Podium Doesburg en toegang kost 4,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.