Lezing over familie Van Gogh

0240460_kwast.jpg
.

VELP – Op woensdag 19 oktober haalt Velpenaar Pim van Dorp, in Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp, de familie Van Gogh uit de schaduw van de beroemde schilder Vincent, tijdens een Ik buurt mee!-lezing. Pim van Dorp is gepassioneerd geïnteresseerd in Van Gogh en heeft zich hierin verdiept. Hij begint zijn presentatie met de grootvader van Vincent en eindigt bij neef Vincent Willem.
De lezing duurt van 20.00 tot 22.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Het bijwonen van de lezing kost 5 euro voor fysieke aanwezigheid, exclusief consumpties, en 3 euro voor het volgen van de lezing via live-streaming. Houders van een Gelrepas kunnen dit vermelden bij de aanmelding en krijgen gratis toegang. Aanmelden kan via pjdf.ibm@gmail.com.

eenpassievoorboeken.nl/activiteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.