Lezing: mineralen verzamelen

0240286_Mineralen_verzamelen.jpg
.

VELP – Het verzamelen van mineralen is een prachtige manier om de schoonheid van de natuur in huis te halen. Maar keuzes maken over welke mineralen wel en niet binnen een verzameling passen kan lastig. Alle mineralen verzamelen is nou eenmaal bijna niet te doen. Op donderdag 13 oktober geeft expert Kees Mak een lezing over hoe hij al 40 jaar mineralen verzamelt. Deze lezing is niet alleen geschikt voor gevorderde verzamelaars, maar ook zeker voor beginnende belangstellenden. De lezing is van 19.30 tot 21.30 uur in het Gelders Geologisch museum in Velp. Er is ruimte voor maximaal 20 personen, dus vooraf aanmelden noodzakelijk en kan door te bellen naar 026-3642996, op dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 7 euro per persoon.

geologischmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.