Lezing bij Vrouwen van nu

DIEREN – Woensdag 2 november komt Martin Idema bij Vrouwen van Nu in Dieren een lezing geven over zijn reis naar Spitsbergen. Geïllustreerd door prachtige filmbeelden, vertelt hij over zijn tocht met een driemaster langs de kust van Spitsbergen en de belevenissen tijdens de dagelijkse landingen. Martin Idema laat in zijn lezing bijzondere beelden zien, zoals van de blauwe vinvis, het grootste dier dat ooit op aarde heeft geleefd, van bultruggen, beluga’s, walrussen en ijsberen, maar ook van vele soorten vogels en planten, prachtige landschappen, immense gletsjers en ijsbergen. De lezing start om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk in Dieren. De toegang voor leden is gratis. Niet leden betalen 5 euro.

vrouwenvannudieren@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.