Korfballen in Rheden

0238614_Schutterstoernooi-foto_Nicole_Burgers_edt.jpg
.

RHEDEN – Onlangs is de korfbalcompetitie van start gegaan. Alle teams van korfbalvereniging Rheko stonden te trappelen om de bal weer in de korf te kunnen gooien. Na afloop van de wedstrijden werd het seizoen geopend met een barbecue en het jaarlijkse schutterstoernooi. De winnende teams van deze editie zijn Lisa en Fajah en Eloy en Sanne.
Rheko biedt sport voor alle leeftijden. Er is een kidsclub voor kinderen van 4 tot 6 jaar waar activiteiten gedaan worden die vooral gericht zijn op spelend bewegen. Bijvoorbeeld pittenzakken gooien, dansen op liedjes, bellen van de bellenblaasmachine vangen, parcoursjes lopen. Vanaf zes jaar kunnen kinderen beginnen met korfballen.
Voor senioren is er Walking Korfball. Dit is een combinatie van korfbal en andere sportieve activiteiten. Walking Korfball is uitermate geschikt voor alle ouderen die op een gezonde manier willen blijven sporten, maar ook voor mensen die geblesseerd zijn en toch in beweging willen blijven. Korfbalervaring is niet nodig.
Daarnaast is er voor senioren ook een jeu de boulesclub bij Rheko. Er wordt recreatief jeu de boules gespeeld, er is dus geen competities met andere clubs. Wel wordt er ieder jaar een onderling toernooi gespeeld, met als afsluiting een etentje.

rheko@planet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.