Komedie en drama in Filmhuis Doesburg

0241794_Film_-Pixabay.jpg
.

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont donderdag 27 oktober om 14.30 uur, vrijdag 28 oktober en woensdag 2 november om 20.00 uur de film Pink Moon. Na de film verzorgt Jan Baggerman op dwarsfluit een bijzondere toegift. De film is te zien in Het Arsenaal.

Pink Moon is het alom geprezen filmspeeldebuut van regisseur Floor van der Meulen. Tijdens een doodnormaal familie-etentje legt vader Jan plotseling zijn vork neer. Hij wil dood nu hij nog ‘goed’ is. Dochter Iris heeft hier geen begrip voor en vindt het niet eerlijk dat hij dit niet eerder met hen heeft besproken. Vader en zoon gaan zakelijk en beschaafd om met deze beslissing. Wat volgt is een emotioneel verhaal met momenten tussen vader en dochter, die zowel aandoenlijk als hartverscheurend zijn. De toon van de film is lichtvoetig door de goedgeplaatste humor.
Na de film is er een toegift van Jan Baggerman op dwarsfluit. Het stuk Syrinx van Debussy geeft de aanwezigen tijd om na te denken over wat de film met hen doet.

filmhuis-doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.