Kleindierententoonstelling Onze Liefhebberij Brummen

0241105_Kleindierententoonstelling_Onze_Liefhebberij_Brummen.JPG
Kleindierententoonstelling Onze Liefhebberij

BRUMMEN – Kleindiervereniging Onze Liefhebberij Brummen houdt zaterdag 22 oktober haar jaarlijkse clubshow. In het gebouw van de Edelzanger, aan De Hazenberg 22b in Brummen, zijn van 13.00 tot 17.00 uur de mooiste konijnen en kleine knagers te zien.

In verband met recente uitbraken van vogelgriep is de show wat aangepast. Er kunnen geen kippen en duiven aanwezig zijn. Maar het publiek kan nog steeds genieten van de mooiste konijnen en kleine knagers, die door leden van de vereniging worden tentoongesteld.
Ingezonden konijnen en kleine knagers worden in de ochtend beoordeeld door een keurmeester. De dieren worden beoordeeld op onder andere bouw, raseigenschappen, tekening, kleur en conditie. Aan het eind van de keuring wijzen de keurmeesters de kampioenen aan. Voor de fokkers is het altijd een grote eer om een kampioensdier te fokken.
Publiek is vervolgens welkom in de middag om de dieren te bekijken en met leden van de vereniging in gesprek te gaan over hun kleindierenhobby. De toegang is gratis.

Onze Liefhebberij

Het grootste deel van de leden van Onze Liefhebberij komt uit de gemeente Brummen, maar er komen ook veel leden uit de nabij gelegen plaatsen. De vereniging is niet alleen voor de serieuze fokkers, maar ook voor mensen die enkel voor hun plezier kleindieren houden. Tijdens de tweemaandelijkse clubavonden worden besproken en kunnen vragen gesteld worden. Regelmatig worden er gastsprekers uitgenodigd om de leden van informatie te voorzien.
Belangstellenden zijn welkom op een bijeenkomst. De data zijn te vinden op www.onzeliefhebberijbrummen.nl, net als meer informatie over de vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.