Kevin Vos ook dit jaar prins van de Narrenkap

0239772_Prins_Narrenkop_edt.jpg
Kevin Hag blijft prins van de Narrenkap - Jochem Pluim/C.V. de Narrenkap

VELP – Tijdens een zeer spannende vergadering heeft de wijze senaat van de Narrenkap de nieuwe Prins voor het carnavalsseizoen 2022-2023 gekozen. Komend seizoen zal wederom Kevin Vos voorop gaan in het feestgedruis. Kevin is al bekend als hoogheid van het voorgaande jaar, dat weinig activiteiten kende door alle geldende coronamaatregelen vlak na de openingszitting. Om die reden heeft de Senaat besloten Kevin nogmaals een prinsenjaar te gunnen.

Tijdens deze bijzondere senaatsvergadering werd door de leden ook gestemd over een nieuwe President, nadat Johan Hagen is afgetreden. Hier waren vier kandidaten voor. Uiteindelijk kwam Niels Gabriël uit de stemming naar voren.
Kort na de vergadering werden de nieuwe Prins en President door Grootvorst Arjan Flipse en Vorst Peter Erren gepresenteerd aan de leden van de Narrenkap en haar aanwezige vrienden. Nadat het Vorstenhuis de nieuwe Prins had geïnstalleerd, was het tijd voor de nodige felicitaties, waarna het nieuwe prinsenschap een feit was.

Komend jaar gaat Kevin de kar trekken met zijn zus Amy naast zich als zijn hofdame. Zij worden hierin bijgestaan door Adjudanten Marco Liethof en Arjan Jr. Flipse. Ook aan het jeugdige Narrenrijk wordt gedacht. Pim Scholten is komend jaar jeugdprins, ondersteund door Noë Scholten als hofdame.
De komende tijd staat er een drukke periode te wachten voor het kersverse prinsenpaar. Van het maken van foto’s, tot ontwerpen van medailles, tekstjes schrijven, kleding passen en vermaken. De agenda voor Kevin en Amy is de komende paar weken goed gevuld.
Op zaterdag 5 november wordt Kevin met zijn gevolg officieel welkom geheten op de openingszitting onder leiding van nieuwe President Niels Gabriël, waarmee het carnavalsseizoen 2022-2023 dan echt voor geopend kan worden verklaard.

Foto: Jochem Pluim/C.V. de Narrenkap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.