Jubileumconcert Popkoor Break-Out

0241088_Popkoor_Break-Out_10-22_2.jpg
Popkoor Break-Out viert haar 25-jarig jubileum

KLARENBEEK – Popkoor Break-Out viert zaterdag 22 oktober haar 25-jarig jubileum met een groot concert in het Boshuis in Klarenbeek. Kinderkoor Klarenbeek en een ensemble van Muziekvereniging Klarenbeek leveren een bijdrage.

Het was vorig jaar augustus al 25 jaar geleden dat het koor werd opgericht, maar het koor brengt nu dit uitgestelde concert alsnog op de planken. Het gemengde koor telt veertig leden en staat onder leiding van digitan Márin Kroon. Het thema van deze muzikale avond is ‘vier het leven’. Het koor brengt veel nieuwe nummers ten gehore, maar zingt ook enkele populaire liedjes uit haar vaste repertoire. Denk bijvoorbeeld aan Brand New Day, Sweet Dreams, en Viva la Vida.
Na afloop is er een afterparty met een hapje en drankje. Het koor hoopt dat er ook veel oud-leden deze avond aanwezig zijn. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal opent om 19.30 uur. De entree kost 5 euro. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee. De kaartverkoop gaat via de leden van Break-Out en bij Oonk in Twello.

www.popkoorbreakout.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.