Infoavond: een fit brein

0241715_Wendie_Derks_Fit_Brein.jpg
Wendie Derks

EERBEEK / BRUMMEN – Wendie Derks van het Geheugensteunpunt in de gemeente Brummen, verzorgt op woensdag 2 november in Eerbeek een lezing over het fit houden van het brein. Op woensdag 30 november vertelt ze dit verhaal in Brummen. Beide bijeenkomsten vinden plaats in de bibliotheek en beginnen om 20.00 uur. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. De kosten bedragen 5 euro.
Dementie is een verzamelnaam voor meer dan vijftig hersenziektes, waarvan de bekendste en meest voorkomende de ziekte van Alzheimer is. Dementie is soms is het sluipend proces en soms is het er ineens in alle heftigheid. Er bestaat geen geneesmiddel tegen dementie, maar je kunt wel leren om goed voor je brein te zorgen. Wendies advies is om hier niet mee te wachten tot het brein ziek is. “Je kunt invloed uitoefenen op de conditie van je brein en daarmee preventief aan de slag gaan om je brein zo lang mogelijk fit te houden en uit te dagen. Jong geleerd is oud gedaan!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.