In de buitenlucht genieten van The Duke

0241343_Buitenfilm_Velp_Peter_Kars_edt.JPG
Buitenbioscoop in Velpse Emmastraat - Peter Kars

VELP – Welke film er precies op het programma stond, was vooraf niet bekend. Maar dat kon de bijna 150 bezoekers aan de Walk-in Bioscoop van Veelzijdig Velp niet deren. Gehuld in dikke jassen en voorzien van warme kleedjes zaten ze zaterdag 15 oktober in de Emmastraat klaar voor de vertoning van de film The Duke. De bezoekers genoten van het verhaal van een 60-jarige taxichauffeur, die een werk van Goya steelt uit de National Gallery in Londen. Een vermakelijke film die het publiek zeker kon waarderen. Voor wie het toch even te fris werd, was er koffie en thee of iets sterkers beschikbaar om lekker mee op te warmen. Een geslaagde activiteit, mede doordat het na een regenachtige dag ’s avonds droog bleef.

Foto: Peter Kars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.