Hulp gezocht bij zelfstandig fietsen

0239639_fietslamp.jpg
.

DOESBURG – MEE IJsseloevers is op zoek naar twee ‘reismaatjes’ voor leerlingen die deelnemen aan het project MEE op Weg. In dit project leren mensen die nu gebruikmaken van speciaal of aangepast vervoer zelfstandiger reizen. Dit project wordt begeleid door een zogenoemd reismaatje.
Zo zijn er in Doesburg twee jongens (12 en 13) jaar, die allebei willen leren hoe ze zelfstandig naar Doetinchem kunnen fietsen. Beiden hebben ze iets anders nodig, waardoor er twee reismaatjes nodig zijn. Een reismaatje gaat letterlijk en figuurlijk met de deelnemer mee op weg, zodat de stap naar zelfstandig reizen kleiner wordt.
Wie meer informatie wil over de taak als reismaatje, kan contact opnemen met Sabine Hollak, consulent MEE, via tel. 06-30998355 of s.hollak@meeijsseloevers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.