Herfstconcert Phoenix, Hardkoor en Fluitekruid

0241556_Phoenix_2022_-_zwaaiend2.jpg
.

BRUMMEN – Op zondag 30 oktober geeft Vrouwenkoor Phoenix, samen met de mannen van Hardkoor uit Brummen en muziekgroep Fluitekruid uit Zutphen, een herfstconcert in de Pancratiuskerk in Brummen. De enthousiaste mannen van Hardkoor brengen vooral gezellige Ierse en Engelse volksmuziek. Muziekgroep Fluitekruid speelt akoestisch en komt met sfeervolle volksmuziek en traditionals uit bijvoorbeeld Ierland, Amerika, Zweden maar ook Nederland. Vrouwenkoor Phoenix zal een afwisselend repertoire brengen, van het rockende Crazy Little Thing van Queen en het prachtige Cantique tot het vrolijke Un Poquito Cantas en zeer bijzondere Adiemus.
Het concert begint om 15.00 uur en de entree is 7,50 euro, jeugd tot met 12 jaar mag gratis naar binnen. De kaartverkoop loopt via de leden, drogisterij Troost aan de Ambachtstraat in Brummen en ’s middags bij de kerk.

vrouwenkoorphoenix.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.