Happy Day bij Sportkompas

BRUMMEN – Stichting Sportkompas zorgt in de herfstvakantie voor verschillende activiteiten, onder andere op de locatie Rhienderoord in Brummen. Zo is er ook de Happy Day op woensdag 26 oktober. Deze sportdag is bedoeld voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Er zijn meerdere activiteiten, zoals ringhockey, Stef Stuntpiloot, parachute en vliegend tapijt. Daarnaast komt Indoor Sport Brummen een fitnesless geven. Speedy Bites maakt deze dag de hapjes. Op deze manier zijn er voor elk niveau passende activiteiten.
Het programma is van 9.00 tot 13.00 uur in de gymzalen van Rhienderoord en Indoor Sport Brummen, naast elkaar gelegen aan de L.R. Beijnenlaan in Brummen. Er zijn meerdere zorginstellingen benaderd om deel te nemen aan deze dag, zoals Philadelphia, het Thomashuis en Stichting Heimdall.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.