Griezelen in de zweefmolen

0242468_Christa_Heine_Fotografie-Dierense_Kermis-3.jpg
Griezelen in de zweefmolen - Christa Heine Fotografie

DIEREN – Afgelopen weekend stond Dieren in het teken van Halloween. Voor jong en oud was er drie dagen lang van alles te beleven. Op het Ericaplein stonden spectaculaire kermisattracties opgesteld, allemaal gehuld in Halloween-sferen. Dat maakte het zwaaien en draaien extra spannend. Zaterdagavond liepen er ook acteurs rond en kon het dus maar zo gebeuren dat bezoekers in de zweefmolen ineens naast een griezel kwamen te zitten. De avond werd geopend door de bekende Ghost Train. Op zondagmiddag ging het griezelen een tandje minder, toen was het tijd voor de jonge bezoekers.
Naast de kermis was er zaterdag nog een markt op het Winkelcentrum. Daar was het minder griezelig, maar vooral gewoon gezellig.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.