Gouden concert March & Showband Rheden

0241095_March___Showband_Rheden.jpg
March & Showband Rheden

RHEDEN/DIEREN – March & Showband Rheden geeft zaterdag 22 oktober een concert in Theothorne in Dieren. Het publiek kan deze avond van 20.00 tot 22.00 uur genieten van een gevarieerd programma.

March & Showband Rheden kijkt terug op een bijzonder jaar met een gouden medaille op het Wereld Muziek Concours en aansluitend een reeks mooie optredens in binnen- en buitenland. Het concert in Theothorne is bedoeld als bekroning van dit succesvolle jaar, waarbij nagenieten en herbeleven centraal staan. Onder meer de gouden marswerken en de nieuwe show worden tot uitvoering gebracht. Ook zullen de muzikanten als begeleidingsorkest optreden voor het Crazy Trombone Choir van dirigent Jos Jansen.
Het concert begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De entree kost 15 euro, inclusief drankje in de pauze. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/msrheden. Deze avond wordt mogelijk gemaakt door gemeente Rheden en LefreQue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.