Fietstunnel Angerlo afgesloten

0241066_Wegwerkzaamheden.jpg
.

ANGERLO – Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober is de fietstunnel onder de N338 in Angerlo afgesloten. De provincie Gelderland voert werkzaamheden uit, de tunnel krijgt een nieuwe voeg waardoor deze weer jaren mee kan. Om het onderhoudswerk snel en veilig uit te voeren, moet de tunnel worden afgesloten in de herfstvakantie, zodat verkeershinder voor scholieren beperkt is. De fietstunnel wordt met bouwhekken afgesloten om de veiligheid rondom de N338 te waarborgen.
Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de borden langs de weg.

gelderland.nl/wegwerkzaamheden/n338-fietstunnel-bij-angerlo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.