Exposeren in gemeentehuis Bronckhorst

0241037_kwast.jpg
.

GEM. BRONCKHORST – Kunstenaars uit de gemeente Bronckhorst hebben de mogelijkheid hun werk te exposeren in de vergadervleugel van het gemeentehuis in Hengelo. Vier kunstenaar kunnen elk drie maanden hun werk exposeren. Er is ruimte voor ongeveer tien (hangende) werken.
Kunstenaars die hier wel belangstelling voor hebben, kunnen dit tot uiterlijk 28 oktober laten weten door afbeeldingen in te sturen via www.bronckhorst.nl/kunstexpositie. De kunstcommissie van de gemeente beoordeelt de aanvragen en beslist welke kunstenaars mogen exposeren. Een tentoonstelling inrichten is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.