Elektrische blues in Het Gildecafé

DOESBURG – Tijdens Doesburg Jazz in november is het podium van Het Gildecafé aan het Gildehofje in Doesburg de plek voor liefhebbers van swingende elektrische blues. Op zaterdag 5 november verzorgt de band Steel Going Strong onder leiding van Paul Griede een sfeervol en authentiek bluesconcert.
Griede speelde als beroepsgitarist in een groot aantal bands, begeleidde artiesten als Monti Amundson en Boyd Small en stond in het voorprogramma van grootheden als BB King en Johnny Winter. In 2021 bracht hij zijn cd The Rumour uit. Hij heeft een eigen gitaarlespraktijk, is muziekdocent op het Candea College en verbonden aan het Musiater in Zevenaar. Hij treedt op in verschillende bezettingen maar speelt in Het Gildecafé met zijn bluesband Steel Going Strong.
Doesburg Jazz begint op zaterdag 5 november om 14.30 uur in het Gildecafé in Doesburg. Toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.