Eerste bokbiermiddag in Rheden

0241341_Bokbierdag_Rheden_Fenneke_Visscher.jpg
Eerste bokbierdag in Rheden - Fenneke Visscher

RHEDEN – Een heerlijk najaarszonnetje, fijne muziek van Juicy ‘n’ Bluesy en een overheerlijk biertje. Alle ingrediënten voor een gezellige bokbiermiddag waren zondag 16 oktober present. Bij Het Wapen van Rheden was deze middag erg gezellig. De muzikanten brachten de sfeer er goed in en de bezoekers lieten zich de bokbiertjes goed smaken. Een mooie gelegenheid om weer eens gezellig bij te praten met dorpsgenoten. Deze bokbierdag werd georganiseerd door Het Wapen van Rheden en Ree-je bi-j Hansi’s, die terug kunnen kijken op een mooie eerste editie.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.