Drie koren in Martinikerk Doesburg

0241085_Martinikerk_veraf.jpg
.

DOESBURG – Zaterdag 22 oktober treden drie koren gezamenlijk op in de Martinikerk in Doesburg. Deze koren zijn verbonden door dezelfde dirigent en brengen een gevarieerd programma. Het gaat om Nomen Nescio en All Friends uit Arnhem en Free Voices uit Doesburg. De drie koren staan onder leiding van Marja Stoter en worden op piano begeleid door Ingrid de Vries.
Elk koor zingt uit zijn eigen repertoire en de koren zingen ook enkele stukken samen. Nomen Nescio zingt voornamelijk geestelijk repertoire. All Friends richt zich op popmuziek. Free Voices zingt zowel geestelijke als popmuziek. Zij zingen van 11.00 tot 13.00 uur, met om 12.00 uur een pauze voor koffie en thee. De entree is gratis. De kerk wordt niet verwarmd, maar er zijn dekentjes beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.