Drama films Filmhuis Dieren

0240477_Soof-3st1jpgsd-lowCopyright-Millstreet-Films-KeyFilm-Fotograaf-Martijn-van-Gelder.jpg
.

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont de komende week twee films. Op vrijdag 14 oktober draait om 20.00 uur Soof 3. Op dinsdag 18 oktober wordt 20.00 uur het drama Pink Moon vertoond. De films zijn te zien in Theothorne in Dieren.

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Pink Moon draait om Iris. Als zijn volkomen onverwacht van haar vader Jan te horen krijgt dat hij genoeg heeft van het leven en ermee wil stoppen, wordt ze gedwongen de totale absurditeit van de situatie onder ogen te komen. Terwijl de vastgelegde datum nadert, besluit Iris om van het schijnbaar geoliede draaiboek van haar broer af te wijken. Ze probeert met alle macht een antwoord bij haar vader los te krijgen op de enige vraag die er voor haar toe doet: waarom?

filmhuisdieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.