Dorpsstraat Laag-Keppel vanaf vrijdag weer open

0239848_0237399laag-keppel.jpg
.

LAAG-KEPPEL – De Dorpsstraat in Laag-Keppel gaat vanaf vrijdag 7 oktober weer open voor doorgaand verkeer, net als de IJsselweg en Jonker Emilweg. Dit omdat de eerste fase van de werkzaamheden op de Keppelseweg in Doetinchem dan zijn afgerond.
Door de verkeersomleidingen van de afgelopen tijd verplaatste het verkeer zich naar de Eldrikseweg. De bermen van deze smalle weg zijn daardoor kapotgereden. Om de bermen te verstevigen en verdere schade te voorkomen, laat de gemeente Bronckhorst bermstenen plaatsen. De Eldrikseweg is daarom van 10 tot en met 28 oktober afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer mag wel over het werkvak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.