Dierense Speeltuin viert Halloween

0241849_Christa_Heine_Fotografie-Spookspeeltuin-10.jpg
Halloweenoptocht in Dieren - Christa Heine Fotografie

DIEREN – Vrijdag 21 oktober stond de Dierense Speeltuin helemaal in het teken van Halloween. Al in de dagen voorafgaand aan het evenement konden alle kinderen uit Dieren een lampion komen maken. Vrijdag mochten ze die lampionnen meenemen bij de optocht, die ’s avonds door het dorp trok. De kinderen en hun ouders kwamen allemaal in hun griezeligste outfits. De stoet werd voorafgegaan door de prachtig verlichte spooktrein, waaruit ook nog eens passende muziek klonk. Bij Beverode werd een stop gemaakt om een serenade te brengen aan de bewoners. Na de tocht konden de kinderen spelen en griezelen in de speeltuin, die speciaal voor deze gelegenheid was omgetoverd tot spookspeeltuin.

Foto: Christa Heine

Meer foto's

Halloweenoptocht in Dieren - Christa Heinde Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.