De Vlinder neemt afscheid van juf Anita

0239873_Afscheid_juf.jpg
De Vlinder neemt afscheid van juf Anita - Christa Heine

DIEREN – Donderdag 29 september hebben kinderen, ouders en collega’s van basisschool De Vlinder in Dieren afscheid genomen van juf Anita Kuiters. Na 21 jaar verlaat Anita De Vlinder om docent te worden op de Tender. Een prachtige stap in haar loopbaan voor de leerkracht in hart en nieren.
Anita kreeg een afscheid met en voor de kinderen, waarbij iedereen een geweldige dag had. Onder begeleiding van echte circusartiesten hebben alle groepen circusacts ingestudeerd, zodat aan het einde van de dag een grote circusshow kon worden opgevoerd. De kinderen werden creatief geprikkeld en konden samenwerken. Tevens was het een mooie impuls voor de groepsvorming aan het begin van het schooljaar. Iedereen genoot zichtbaar van de feestelijke dag. De ochtend begon al spectaculair. Met dank aan ouders die werkzaam zijn bij de brandweer werd Anita met loeiende sirenes van huis opgehaald en naar school gebracht.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.